O NÁS

Jsme Nejen Bistro.

Jsme nejen bistro.

Možná se ptáte, proč nejen.

Tak tedy - možná právě proto...

"Šťastných sedm"

atributů (v abecedním pořadí) toho, jací se snažíme být, může vypadat třeba následovně:

čerstvost

Ve výběru surovin jsme jednoduše pečliví na druhou. Nic víc a nic míň.

originalita

Všechno už sice bylo vymyšleno, ale my věříme, že u nás najdete i vychytávky, které prostě jinde nemají. Kupříkladu "kolekci" našich ochucených ginů, samotných i v "míchačkách".

otevřenost

Obrazně, protože sledujeme, co se děje kolem nás, ale také doslova, a to díky našemu maximálně světlému interiéru.

pestrost

Důkazem budiž naše (netradiční) knihovna plná chutí i barev.

rozmanitost

Menu týdenní i stálé, degustační akce včetně vinného párování, míchané drinky obvyklé i neobvyklé, občasná (snad příjemná) překvápka pro každého...

sezónnost

Na jaře medvědí česnek či chřest, v létě jahody či saláty, na podzim dýně či beaujolais, v zimě husička či ovárek... Může být například takhle?

(vaše) zážitky

Přijďte, posaďte se, objednejte si. Zbytek nechte na nás. Věříme, že se budete rádi vracet.

Pokud vám zde snad něco chybí, bude nám potěšením, když nám to řeknete. Třeba na sociálních sítích nebo e-mailem, ale úplně nejlepší bude, když si uděláte čas a přijdete za námi na Karlínské náměstí v Praze 8.

Co ještě dodat? V naší nabídce si samosebou přijdou na své i vegetariáni či vegani. Pejsci (ale třeba i leguáni a jiní domácí mazlíčci) jsou u nás vítáni. Na čepu máme pečlivě ošetřené pivo z filmových Postřižin - Dalešické pivo. V letních měsících můžete využít naše venkovní posezení. Těšíme se, až uvidíte a zejména ochutnáte sami.
Takže vezměte za Nejen Kliku... A vítejte v Nejen Bistru!

tváře. ruce. nohy.

Jaroslav
Zatloukal

Generální manažer

Gastro pro mě není byznys, ale životní styl. Neměnil bych, ať už se děje cokoliv.

Tým kuchyně

Pavol Pavlačka

Budu stručný… Na co máte právě chuť? Vše ostatní nechte, s dovolením, na mně a na mém týmu.

Martin Zábojník

Plno chutí, barev, vůní – ochutnejte u nás z lesů, polí, zahrad, tůní… No, poezie mi asi moc nejde, s vařením je to snad o kousek lepší. Přijďte ochutnat, těším se na vás!

Tým plac

Lukáš Materna

Svou třináctou komnatu si nechám pro sebe, ale o tu čtrnáctou se s vámi milerád podělím – je jí víno. Těším se, až vám budu moci nalít vaši sklenku či otevřít vaši lahev…

Michal Adam

Ryba je kámoš, u nás luxusní žrádlo.
NEJEN BISTRO

na třech stránkách?

Scroll to Top